De Voorgerechten
- Vers gebakken brood7,5Vers gebakken brood met diverse smeersels
- Carpaccio van lokaal weiderund15Dun gesneden rundvlees met pijnboompitten, oude kaas, pesto en gemengde salade
- Zalmbonbon15,5Een zalmbonbon gevuld met Hollandse garnalen en truffel mayonaise
- SALADE MET GEITENKAAS10,5Gemengde salade met geitenkaas, walnoten en honing
- Drentse mosterdsoep7,5Drentse mosterdsoep met gebakken spekjes en prei
- KERRIESOEP7,5Licht gebonden kerriesoep met prei en kip
- Groentensoep7,5Rijkelijk gevulde groentensoep met verse soepgroenten en gehaktballetjes
Onze Hoofdgerechten
- Tongrolletjes28,5Gebakken tongrolletjes gevuld met zalm geserveerd met vissaus
- Schelvisfilet26,5Schelvisfilet met een garnituur van gebakken ui, champignons en tomaat
- Gamba’s27,5In knoflook gebakken gamba’s met knoflooksaus
- Vegetarische quiche21,5Vegetarische quiche met geitenkaas,
tomaatjes, walnoten en honing
- Wrap21,5Een gevulde wrap met bonen, verse groenten en gegratineerd met kaas
- Schnitzel Perron 324,5
Schnitzel Perron 3 met een gebakken garnituur van ui, champignons, paprika, spek en gegratineerd met kaas
- Gegrilde varkenshaas medaillions25,5Gegrilde varkenshaas medaillions (200 gram) met pittige peperroomsaus of champignonroomsaus
- Gegrilde varkenshaas medaillions30,5Gegrilde varkenshaas medaillions (300 gram) met pittige peperroomsaus of champignonroomsaus
- Entrecote van lokaal weiderund30,5Entrecote van lokaal weiderund (250 gram)
Gegratineerd met mosterd, bruine suiker en knoflook
- Biefstuk van lokaal weiderund29,5Gegrilde biefstuk medaillons van diamanthaas (200 gram)
met onze bekende stroganoffsaus
- Biefstuk van lokaal weiderund35,5Biefstuk medaillons van diamanthaas (300 gram)
met onze bekende stroganoffsaus
- Gevulde kipfilet25Kipfilet gevuld met roomkaas en Parmaham
- Drents stoofpotje van weiderund26,5Een specialiteit van het huis, een stoofpotje van lokaal weiderund
- Vleesduo27,5Gegrilde Biefstuk- en varkenshaas medaillion en met een uienroomsaus
Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen,
huisgemaakte friet, gemengde sla, rabarber en 2 verschillende verse groenten.
Heeft u speciale wensen, allergie en of dieet laat u het onze kok even weten.
De Nagerechten
- Dame Blanche8,5
Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
- Lemon Pie8,5
Lemon pie roomijs met slagroom
- Creme Brulee8
Vanille dessert met gebrande suiker en slagroom
- Chocoladetaartje9,75Warm chocoladetaartje met vanille roomijs en slagroom
- MONCHOU MET KERSEN8,5Koekkruimels van speculaas met monchou, kersen en slagroom
- Koffie de luxe83 zoete lekkernijen met koffie, thee of cappucino
Koffie specialiteiten
- Irish-coffee (irish-whisky)7,75Irish-coffee (irish-whisky)
- Cuarenta y Tres coffee7,75Cuarenta y Tres coffee ( Licor 43)
- French-coffee7,75French-coffee, met Grand Marnier
- Solo Limoncello7,75Solo Limoncello, Espresso met daarnaast een glaasje Limoncello
- SIK’-coffee7,75SIK’-coffee, baileys en kahlúa
- Italian coffee7,75Italian coffee met Disaronno
Tevens hebben wij ook een heerlijke whiskykaart